Bosch Car Service – Kvalitet

Kvalitetsstyring

Fremragende kvalitet overalt
Vores utroligt høje kvalitet kan defineres som summen af førsteklasses produkter, professionel service og kundetilfredshed. Vores Bosch Car Service-værksted byder kunderne velkommen, arbejder professionelt og har bilen klar til afhentning til tiden.

Fastlagte standarder og processer betyder bl.a., at vi altid kan tilbyde den bedste løsning. Regelmæssige kvalitetskontroller sikrer, at vores standarder bliver overholdt. De danner grundlaget for vores bestræbelser på konstante forbedringer med særlig fokus på uddannelse og kvalifikationer.

Innovative testsystemer til professionel fejlsøgning
Alle Bosch Car Service-værksteder bruger de nyeste testteknikker og digitale informationssystemer. Denne ideelle kombination sikrer systematisk fejlsøgning og kvalificerede reparationer.

Dine fordele:

Fordelene ved hurtig og præcis fejlsøgning.
Spar tid og penge med hurtige og effektive reparationer

Løbende uddannelse holder os opdateret
Biler i dag er “kørende computere”, så mekanikerne skal have et godt kendskab til kompliceret moderne autoteknologi . Vores tekniske medarbejdere nyder godt af Bosch’ store dygtighed.

Bosch leverer omfattende og innovativ autosystemteknologi til Bosch Car Service og den nødvendige ekspertuddannelse og -vejledning. Vores mekanikere deltager i fagkurser om det nyeste testudstyr, hvor de får al den viden, de skal bruge for at takle alle udfordringer – nu og i fremtiden.

Ud over den rent teknologiske ekspertise undervises de også i at opfylde kundernes krav og dermed også leve op til vores unikke serviceløfter.

Dine fordele:

  • Veluddannede mekanikere.
  • Vores positive tilgang til service.                                                                                                                                                                                         

Vores kvalitetssikring sikrer løbende forbedringer
Løbende kontrol af kvalitetsstandarder og -procedurer ved eksterne eksperter. Vi gør alt, hvad vi kan for hele tiden at blive bedre. Vi bruger også uanmeldte værkstedstests med præparerede biler som kontrol, så vi kan bevare vores enestående servicekvalitet og altid opdage hver eneste fejl.

Dine fordele:

  • Arbejde af topkvalitet både ved de faste eftersyn og ved fejlsøgning.
  • Mange års erfaring og fokus på kundens behov.