Om os

Ligesom vi gerne vil lære mere om dig, kan du læse mere om os og hvem vi er på denne side.

Velkommen til Bilhuset Jepsen

Siden starten har vi haft en professionel holdning til vores arbejde. Alt hvad vi laver bliver udført faglig korrekt af uddannet personale. Det kræver bilerne og det forventer vores kunder. Naturligvis til en fornuftig pris og til aftalt tid.

Dette gælder både værksted og salgsafdeling at alt hvad vi laver er i orden. At vide, at vores reparationer er i orden, når vi afleverer dem, giver os stor glæde. Derfor er alle medarbejdere motiverede, engagerede og loyale overfor det arbejde de udfører og overfor vores kunder.

Vi plejer at sige, at alle her behandler enhver bil, lige så godt, som var det deres egen.

Horseager 2
4330 Hvalsø
Vi har åbent
Mandag – Torsdag 08:00 – 17:00 Fredag 08:00 – 15:00 Lørdag – Søndag Efter aftale Sommerferie lukket i uge 29 og 30

For everything your car needs

Vores værksted er tip-top moderne med alt tænkeligt udstyr til reparation af biler. Vi også på forkant med arbejdsmiljøet, og har fået meget ros bl.a. fra Arbejdstilsynet.

Det betyder, at vi overholder alle miljøbestemmelser og sikrer os, at det affald der kommer fra vores virksomhed bliver sorteret i fraktioner efter forskrifterne og derefter behandles miljømæssigt korrekt af godkendte aftagere.

Etableret i 1990

Enestående kvalitet

Personlig og engageret

Fair og rimelig

Vil du være en del af vores team?

Vi opfordrer dig altid til at sende en uopfordret ansøgning, da vi altid leder efter dygtige kollegaer til at blive en del af vores team. Find vores ledige stillinger her.

Vi er en del af Bosch Car Service-netværket

Som en del af det verdensomspændende netværk, med over 15.000 værksteder i 150 lande, drager vi fordel af know-how, teknisk træning, diagnostisk udstyr og reservedele direkte fra Bosch – en af de førende leverandører til bilindustrien.

Værksted partnere