Du kan nå det endnu – Få gjort din bil forårsklar!

 IMG_1021.JPG

Her ses Martin - Han er i fuld sving med at forårsservicere en bil  


Der er intet som en lang vinter, hvor din bil ovenikøbet højest sandsynligt har stået mere stille end den plejer, til at sætte sit negative præg på din bil.

Typiske fejl og ting du, som kunde, skal være opmærksom på

Efter en lang og hård vinterperiode er det yderst vigtigt, at du får tjekket din bil for fejl og mangler. Det siger vi ikke for at øge vores salg – det er et fact.

Det hårde vejr kombineret med vejsalt er gift for din bil, og der er risiko for, at det har haft en negativ påvirkning – også selvom du ikke har brugt den i samme omfang, som du plejer. Har du ikke allerede fået skiftet til sommerdæk skal dette gøres, aircondition skal efterses og serviceres hvert forår. Bilens bremser kan ligeledes have lidt skade i løbet af vinterperioden og bør derfor efterses.

”Jeg har ikke brugt min bil så meget i perioden, så den er nok i god stand” 

Mange tror fejlagtigt, at fordi at de ikke har brugt deres bil så meget som de plejer, så behøver de nok ikke at få serviceret bilen. Dette kan vise sig at være en stor fejl, og faktisk er det nedsatte brug af din bil en god grund til netop at få den serviceret – hellere før end senere.

Dette skyldes blandt andet, at motoroliens normale evne til at opdage kondensvand forsvinder på trods af at bilen ikke har været brugt. Derudover så er der risiko for, at bremseklodserne ruster fast i kalibrene, batteriet kan sulfatere og så videre. Kort sagt er der mange ting man skal være opmærksom på.

Kort fortalt har din bil brug for omsorg og en kærlig hånd efter en lang vinterperiode – ligesom du sikkert selv også længes efter sol og sommer. Så vær god ved din bil, og tag den forbi Bilhuset Jepsen til en god forårsklargøring, en god vask eller en polering. Det vil den sætte pris på, og det vil du også.

 

IMG_1028.JPG

Her ses Anders, som har travlt med at skifte dæk 

Er du i tvivl om din bil er i topform til foråret og sommeren, eller er du en af dem, som har udskudt dit serviceeftersyn? Så ring til os på tlf. 46408270 eller kom forbi vores værksted på Horseager 2, 4330 Hvalsø.    • DBR
  • Bosch
  • Bilgaranti.dk


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net