Bosch Service: 100-års fødselsdag, men hvad betyder det for dig?

100 years.png

Bilhuset Jepsen - dit lokale Bosch Car Service værksted


Hos os hos Bilhuset Jepsen er vi udmærket klar over, hvad det vil sige at være en del af Bosch Car Service. Men hvad betyder det for vores kunder?

Bosch Car Service er din professionelle værkstedskæde, og er et stort kvalitetsstempel. I vores samarbejde med Bosch Car Service har vi en kvalitetspartner, som er førende i den teknologiske udvikling indenfor vores branche. Som medlem har vi hos Bilhuset Jepsen, adgang til den nyeste information og til de bedste uddannelser og efteruddannelser.

Helt konkret vil det for vores kunder betyde, at vi altid er up-to-date på de nyeste trends og teknologier. Dermed kan vi i højere grad tage hånd omkring eksisterede problemer, men også være godt forberedte på nye problemstillinger i fremtiden.

Højere krav til serviceniveau og et ønske om dygtiggørelse

Vores kunder skal altid føle, at vi er der for dem, og at vi leverer et solidt stykke håndværk og en god service igennem hele processen – hvad enten du skal have skiftet dine dæk eller er på udkig efter en ny (brugt) bil. Vi bryster os stolt med vores store ekspertise og kendskab til den branche, som vi har været en del af i mere end 30 år, men vi vil gerne forbedre os, og udvikle os over tiden med et mål om at tilbyde en endnu bedre service. Som en del af Bosch Car Service har vi netop den mulighed.

Øget kontrol og kvalitetssikring

Alt i alt har vi som medlem af Bosch Car Service adskillige redskaber til at øge og kontrollere vores kvalitets- og serviceniveau. Noget som i høj grad kommer jer, vores kunder, til gode både nu og i fremtiden.Hvert år bliver vi, som en del af Bosch Car Service, kontrolleret for at sikre, at vi lever op til de standarder og procedurer som vi skal overholde. Derudover er der en øget kontrol af vores værksted og vores udstyr som gør, at vores kunder kan være sikre, trygge og tilfredse når de benytter os.

 

Søren ved Bosch

Har du spørgsmål til Bilhuset Jepsen omkring Bosch Car Service, eller andre områder – så kontakt os på tlf. 46408270 eller kom forbi til en snak på Horseager 2, 4330 Hvalsø.     • DBR
  • Bosch
  • Bilgaranti.dk


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net