Bilhuset Jepsen – Det har vi brugt nedlukningen på

Bilhuset Jepsen - Front

Efter en lang nedlukning har vi endelig åbent igen

 

Hos os hos Bilhuset Jepsen har vi, ligesom alle andre, været ramt af nedlukning i en lang periode. Vi har dog ikke kedet os i mellemtiden!

Indkøb af nyere brugte biler og et større dækhotel

Vi har brugt tiden fornuftigt, og på at blive klar til genåbningen – som er nu! Vi har blandt andet indkøbt en masse nyere brugte biler samt klargjort både eksisterende og nye biler så de står skarpt til de kommende ejere. Derudover har vi udvidet vores dækhotel, så vi har endnu mere plads og bedre muligheder for opbevaring af vores kunders dæk. 

Travlt på værkstedet

På værkstedet har vi haft travlt med nye og eksisterende kunder, som har haft et behov for at få klargjort deres biler til foråret og den kommende sommer. Efter en lang vinter er det vigtigt at tage sig godt af sin bil – især hvis den, ligesom os, har været ramt af hjemmearbejde og færre køreture. Er du i tvivl om din bil er godt forberedt til foråret og sommeren? Så kan du passende læse denne artikel, hvor vi gør opmærksom på typiske fejl og mangler.

Interesseret i at vide mere om vores nyere brugte biler?

Så kan du tilgå vores nye og opdateret billiste, hvor du kan finde alle de biler, som vi på nuværende tidspunkt har til salg hos Bilhuset Jepsen. https://www.bilhuset-jepsen.dk/salgafdeling/billiste.aspx

 

                         IMG_1060.JPG              IMG_1053.JPG                                           

                           Volvo V90 2,0 D4 Momentum Aut. 5d                         Opel Zafira Tourer 1,4 T T140 Enjoy Aut. 5d

   • DBR
  • Bosch
  • Bilgaranti.dk


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net