GDPR

Bilhuset  Jepsen

Privatlivspolitik for behandling af personoplysninger

 

Firma oplysninger

Navn: Bilhuset Jepsen

Adresse: Horseager 2 - 4330 Hvalsø

Tlf: 4640 8270

Mail: Info@bilhuset-jepsen.dk

Web: www.bilhuset-jepsen.dk

Cvr: 14073280

 

Personlige oplysninger

Vores GDPR findes på www.bilhuset-jepsen.dk under kontakt og GDPR

 

 

Generel information

Bilhuset Jepsen er dataansvarlig for personlige oplysninger indsamlet via www.bilhuset-jepsen.dk samt vores administration, indskrivning, samt ved prøvekørsel og køb af biler. Alle henvendelser vedr. personlige oplysninger skal rettes til:


Søren Jepsen Indehaver

Info@bilhuset-jepsen.dk

 

 

På denne side er det muligt at læse mere om indsamling og opbevaring af personlige oplysninger.

Bilhuset Jepsen indsamler personlige oplysninger til forskellige aktiviteter. Hvert af disse aktiviteter er beskrevet nærmere, og det er også muligt at orientere sig om rettigheder som registreret i forbindelse med afgivelse af personlige oplysninger:

  • Administrationssystem
  • Nyhedsbrev
  • Kontaktformular
  • Rettigheder som registreret


Administrationssystem

  • Formålet: Personlige oplysninger behandles / opbevares i forbindelse med, at kunder får repareret eller serviceret deres bil på værkstedet samt tilbudsgivning. Oplysningerne skal bruges i forbindelse med fakturering, administration og kommunikation med kunden omkring indgåede aftaler

Ved salg af biler bruges oplysninger til fakturering, slutsedler, indregistrering af køretøj og kommunikation med kunden omkring ingåede aftaler.

 

  • Kategori af oplysninger: I forbindelse med reparation eller service vil man som kunde oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, bilens registreringsnummer samt andre personoplysninger. Ved lånebil vil kørekortoplysninger også blive behandlet. I Forbindelse med prøvekørsel og køb af bil, ville samme oplysninger blive oplyst.

Ved køb af ny bil ville samme oplysninger blive behandlet

 

 

  • Administrationssystem: Bilhuset Jepsen benytter administrationssystemet Helios fra RST ApS. Der er lavet en databehandleraftale med RST ApS
    • Samtykke til elektronisk faktura og post: Hvis man som kunde frivilligt oplyser sin e-mail adresse med henblik på at få tilsendt faktura mv., er der tale om et samtykke.
    • Retten til at tilbagekalde et samtykke: Samtykket kan altid kaldes tilbage ved at kontakte Bilhuset Jepsen
    • Adgang til personoplysninger: Bilhuset Jepsen har adgang til personoplysninger.
      • Automatiseret behandling: Der foretages ikke nogen form for automatisering eller profilering af personlige oplysninger.

 

 

Nyhedsbrev

  • Formålet: Personlige oplysninger som navn og e-mailadresse bruges til at administrere udsendelse af nyhedsbreve. Ved afgivelse af e-mail adresse mundtligt eller elektronisk til Bilhuset Jepsenmed henblik på at modtage nyhedsbrev, gives der samtykke til, at Bilhuset Jepsen må sende nyhedsbreve til den oplyste e- mailadresse. Nyhedsbrevene indeholder nyhed, tilbud, invitationer og andre kommercielle informationer fra Bilhuset Jepsen
  • Kategori af oplysninger: I forbindelse med afgivelse skal man oplyse navn e-mailadresse og evt. navn.
    • Bekræftelse på tilmelding / samtykke: Ved tilmelding til nyhedsbrev fremsendes en e-mail, som skal bekræftes, før tilmeldingen er gennemført.
    • Retten til at tilbagekalde et samtykke: Samtykket til at modtage nyhedsbrev kan altid tilbagekaldelse ved at klikke på ”Nej tak til nyhedsbrev” i bunden af ethvert nyhedsbrev. Herfra kommer man ind på en side, hvor man kan framelde sig fremtidige nyhedsbreve fra Bilhuset Jepsen. Fortryder man sin framelding, kan man altid tilmelde sig igen.
    • Adgang til person oplysninger: Bilhuset jepsen har adgang til personoplysninger som navn og e-mail.
      • E-mailplatform: Bilhuset Jepsen benytter en mailplatform fra Automester til at udsende nyhedsbreve. Der er lavet en databehandleraftale med Automester
      • Opbevaringsperiode: Oplysninger om tilmeldinger til nyhedsbrevet opbevares fra bekræftelsen af tilmelding og så længe nyhedsbrevet modtages. Efter, at modtageren har frameldt nyhedsbrevet, opbevares oplysninger i 2 år, hvor Bilhuset Jepsen skal kunne dokumentere et samtykke.
      • Automatiseret behandling: Der foretages ikke nogen form for automatisering eller profilering af personlige oplysninger.

 

 

Kontaktformular

  • Formålet: www.bilhuset-jepsen.dk er det muligt at udfylde en kontaktformular og sende en besked til Bilhuset Jepsen
  • Kategori af oplysninger: I forbindelse med brugen af kontaktformularen skal man oplyse: navn og e-mail. Afgiver man yderligere personlige oplysninger, giver man samtykke til, at (værkstedet) må behandle / opbevare oplysningerne.
  • Adgang til personoplysninger: Blhuset Jepsen har adgang til personoplysninger som navn og e-mail.
    • Opbevaringsperiode: Kontaktformularen bliver opbevaret, indtil beskeden er besvaret. Maksimalt 14 dage efter modtagelsen uden for ferieperioder.
    • Automatiseret behandling: Der foretages ikke nogen form for automatisering eller profilering af personlige oplysninger.

 

 

Registreredes rettigheder

 

Når man afgiver personlige oplysninger, følger der automatisk nogle rettigheder med. Hver af disse rettigheder er beskrevet i det følgende:

  • Ret til indsigt: Ved henvendelse til Bilhuset Jepsen har man ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der er registreret om én selv og på hvilket grundlag de bliver behandlet. Det skal oplyses, hvorvidt henvendelsen drejer sig om.
  • Ret til berigtigelse: Ved henvendelse til Bilhuset Jepsen vil fejl i personlige oplysninger blive rettet uden ugrundet ophold.
  • Ret til sletning: Ved henvendelse til Bilhuset Jepsen kan man få personlige oplysninger slettet uden unødig forsinkelse, med mindre oplysningerne er nødvendige for, at Bilhuset Jepsen kan overholde en forpligtigelse, eller Bilhuset Jepsen har en lovmæssig forpligtelse til at opbevare oplysningerne.
  • Ret til at tilbagekalde et samtykke: Ved henvendelse til Bilhuset Jepsen pr. mail kan man til enhver tid tilbagekalde et samtykke i forhold til fremtidig behandling.
  • Ret til begrænset behandling: Ved henvendelse til Bilhuset Jepsen har man ret til anmode om, at behandlingen af personoplysninger begrænses, hvis oplysningerne ikke er rigtige, eller der foreligger andre grunde, der efter reglerne på området gør, at behandlingen skal begrænses.
  • Ret til indsigelse: Ved henvendelse til Bilhuset Jepsen kan man gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, hvis man mener, at Bilhuset Jepsen ikke har en væsentlig grund til at behandle oplysninger om ens person.
    • Ret til dataportabilitet: Ved henvendelse til Bilhuset Jepsen kan man få udleveret og overført oplysninger, som man selv har givet, fra Bilhuset Jepsen i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format.

Såfremt man ønsker at udøve en rettighed, skal man rette henvendelse til Bilhuset Jepsen

 

Hvis man ønsker at klage, skal man rette henvendelse til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/om- datatilsynet/kontakt/